yerlichatcom’s diary

Türkiyenin seviyeli bir okadarda insana değer veren sitesi sizlerle

Kadınlarla telefonda seks keyfi

Bir araştırmaya göre, erkeklerin yüzde 85'i kızlar ve telefonla erotik sohbet

  yapmak istiyor.

Telefonunuzda rahatlamak çok daha kolaydır. "Kendinizde olan şey" gibi basit bir soru ile başlayabilir ve zamanında geri kalan kısmı nefes ve konuşmaya odaklay. Rahatladıktan sonra, tam olarak ne hayal ettiğinizi ayrıntılarıyla anlatabildiğiniz kadar nazik olun.

Sıcak mesajlar eşinizle yatağında yapmak için en uygun seçeneği. Bir mesajı veya fotoğraf gönderirsiniz. Sadece tutkuyu uyandırmakla kalmaz, aynı zamanda ritini de çiğneyecek ve bağlantıyı sahtekârlığa karşı daha iyi hall e getireceksin.

Yatmadan ne yapmak istediğini öğrenmek

Telefonun seksinden sonra, eşinizin gizlice ne istediğini ve sevindiğini duyduğunuz için doğru hareketi bekleyeceksiniz. Telefon seks, eşinizin zihninde bir 'pencere' haline geldi ve kuşkusuz birbirinizi daha yakından tanımak zorundasınız.

Kendini çok güvende hissetmek zorundasın

En önemli şeylerden biri, en samimi fantezileri paylaştığınız için telefonda seks yapmak isteyen kişiye inanmaktır. Güvensiz hissederseniz, onun için her şeyi yanlış görür ve riski göze alamaz.

Ne ayrıntılı bir açıklama, o kadar iyi  - hepsini söyle!

Telefonla seks yaparken, eşinizin en iyi resmi yaratması için ayrıntılara odaklanmanız gerekir. Onunla konuştuğunuz yere nerede olur ve nerede yaşadığınızı bana tam olarak anlatın ...

f: id: yerlichatcom: 20180221004834j: Düz