yerlichatcom’s diary

Türkiyenin seviyeli bir okadarda insana değer veren sitesi sizlerle

Yetişkin dul kadınlarla sohbet keyfi

Telefon çalıyor. Gece geç ve ses derin ve baştan çıkarıcı. Alan. 'Merhaba canım, o mırıldanıyor. 'Seni görmek için ölüyorum. Ne kadar demo buluşabiliriz? 'Yetişkin sohbet siteleri

Ne kadar harika, benim düşünceme göre, 68 yaşında, benim için arzularımın küçük saatlerde telefon kabloyla yanıyor gibi ateşli bir hayranım var. 

Ne yazık ki, görünen coşku göründüğü gibi değil. Alan sadece evli değil, aynı zamanda statükoyu değiştirme niyetinde de değil; Şimdi emekli oldu, kendini biraz gevşek bir uçta buldu ve tuhaf öğleden sonraları aramaya başladı - azalan yıllarda bir miktar heyecan yaratmak için no-strings meselesi.

Ve bu hizmeti sunan kadın olduğumu düşünüyor.

Alan, beni aniden bir ilişki haline getirme konusunda çaresiz kalan tek kişi de değil. Geçtiğimiz sekiz yıl içinde kapıma giden yolu yenen yaşlı erkeklerden sadece biri. 

Ve ne, bana sorabiliyorsunuz, aniden bu kadar mutlu olmayan evli erkeklerin ailelerini metresi yapmak için imha etmeyi riske etmeye hazır olduklarını aniden karşı konulmaz kıldım.

Bu benim 'dul' durumum. 

Ortağım John sekiz yıl önce öldüğünden beri, bir yandan umuduyla erkekler için kolay bir av olarak görülüyor. Bazıları eski erkek arkadaşlarıydı, bazıları eski meslektaşları ve meslektaşları, bir ya da ikisi de toplam yabancıydı. 

Yaygın olarak, yaşlı erkeklerin, kendilerinden 20 yaş daha genç kadınlarla ilgilendiği varsayılmaktadır. Bu, bekar, boşanmış ya da başka türlü mevcut erkeklerde durum böyle olabilir, ama kesinlikle evli olanlarla değil.

Kendi yaşlarındaki kadınları tercih ediyorlar, çünkü bizler - ya da öyledirler - yerleşmek isteyen ya da karılarını terketmek istemek için nereye gidip varacaklarını düşünüyoruz. Ve en önemlisi, bize sağlayacağı birini aramıyoruz. sohbet odaları

Benim gibi dullar en güvenli bahis gibi bekleniyor. Boşanmalardan farklı, bağımsız, bagajsız, daha iyi olma ve kendi ev, araba ve yaşam tarzımıza sahip olma ihtimalimiz yüksektir. 

Garip sorular sormayacağız ya da makul olmayan taleplerde bulunmayacağız. Olgunlaşun bilgisine, uygunsuz telefona, yazıya ya da e-postayla iletişim kurmak mümkün değildir. 

İstenmediği zaman, biz, (bu adamların hayal ettiğimiz) gerçekte ait olmadığın, arka plana doğru inceleriz. Onlara 'psikopat' gitmeyeceğiz. 

Onlar, çalışma saatleri dışında arkadaşlıklar ve dostluklar için sonsuza dek minnettar olacağımızı hayal ediyorlar; taahhüdünü istemiyoruz - ya da yaparsak, o zaman onu almayacağız. sohbet siteleri